Well I m leaving to Hyderabad on Monday 14th july 2008. It going to be my 8th trip(4 trips up and down) to hyderabad. thats 305 x 8 = 2440 Kilometer ride. An offical record of my own. Been to Rajamundry for the 4th time(2 trips up and down) i.e., 275 x 4 = 1100 Kilometers. Went to Narsapoor Thrice i.e, 175 x 3 = 525 Kilometers. Yahooo.......
Its officially 2440+1100+525 = 3075 Kilometer Bike ride and counting. Wish to take a long trip around the State first then the South India and then on and on. On my Bike. I m thiking to Sell this baby My ap 16 s 5620 suzuki samurai of 2002 model. But i m too attachted to it. Listens to me. If fills me. But What can I say, I got to let it go . The first bike I owned from March 2006 to till date. This baby listens to me like a little gal. I wish it gives me more milage. So that I dont need to sell. If it can give me like 60 Kilometer per liter. I won't need to sell it. But I m no Bike mechanic to make any alterations. A gas saving kit or tool. Which designed to save petrol. I don't know.
Now I feel like living, I have to buy Camera to get good pictures of the wonderful scenories that I get to see, When I ride. I got religion 2 years ago and I m too much dependant on god to take any of my own decisions, but stil sometimes the old habit kicks in and I take decisions of my own. Wish i could let god to do that for me. He is like friend to me, now in this betrayal and unbelieving period .I like to have him on my stride or my side. But hey I m alive, thanks to him that kep me alive. The one and only Almighty yahweh, through his son we have our grace.
God bless you all,